41-product_raamdeco_rolgordijnen-header.webp

Rolgordijnen - HEERLIJK DIE ZON BUITEN

AFKOELEN NA EEN ZONOVERGOTEN DAG!

Rolgordijnen zijn geschikt in ieder interieur door de uitgebreide collectie stoffen. Ze hebben een strak design en zijn daardoor uitermate geschikt voor een leuke print. Er is keuze uit zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Bruin, rood, blauw, geel, groen, met stippen, strepen, koordbediening, met ketting of draadloos; je merkt het al, de combinaties zijn eindeloos! Maak ze persoonlijk door te kiezen voor stijlvolle accessoires, sierlijke roedes en biezen of een decoratieve onderlat. Eén ding is zeker en dat is dat je met een rolgordijn in een handomdraai jouw interieur een andere uitstraling geeft. Een rolgordijn combineer je makkelijk met vloeren of andere gordijnen. 

Kies voor een verduisterende stof in de slaapkamer voor een donkere slaapkamer. Ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer voor mooie lichtinval en voldoende privacy.

Rolgordijnen zijn praktisch in gebruik. Vuil en stof hebben minder vat op rolgordijndoek dan op normaal textiel. Goed nieuws voor mensen met een huisstofmijtallergie, maar ook handig als je niet zo houdt van schoonmaken. Hebben je rolgordijnen toch een opfrisbeurt nodig? Maak ze dan schoon met een licht vochtige doek en lauw water. Wrijf niet te hard, want dan beschadig je de beschermlaag. Trek je favoriete woonstijl door in de badkamer. Deze ruimte verdient net zulke mooie raamdecoratie als de rest van je huis. Voor natte ruimtes bestaan er speciale vochtbestendige rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating. Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy en je ongestoord je favoriete hits kunt zingen onder de douche!

product_raamdeco_rolgordijnen-sfeer1
product_raamdeco_rolgordijnen-sfeer2