275-sigma_buitenlakken_header.jpg

S2U Allure Primer

SIGMA S2U Allure Primer

  • Extreem duurzame grondlakverf dankzij Dual Guard System®
  • Zorgt voor goede hechting en dekking van de laklaag
  • Toe te passen bij temperaturen van 0-30 graden

Sigma S2U Allure Primer is een extreem duurzame grondlakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met Dual Guard System (DGS).

Geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen, die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem.

Sigma S2U Allure Primer is toe te passen bij temperaturen van 0°C tot 30°C waardoor de primer bij uitstek geschikt is voor 4-seizoenenonderhoud.

Sigma S2U Allure Primer is extra duurzaam dankzij de toevoeging van het door Sigma ontwikkelde Dual Guard System (DGS). Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling.

Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging.

 

 

Zin om het houtwerk buiten in een nieuwe kleur te verven, maar nog niet zeker in welke kleur? Sigma Voice Of Colour helpt bij het kiezen van de juiste kleur voor het hele huis. Of gewoonweg op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

[widget_page_subpages_Buitenlak_-_Sigma]